Parisul indeamna Executivul de la Bucuresti sa respecte statul de drept

Parlament2-mare.jpg Franta a indemnat Guvernul din Romania, unde au inceput dezbaterile in vederea destituirii presedintelui, "sa respecte valorile democratice si statul de drept", a anuntat joi Ministerul francez de Externe. "Toate statele membre ale Uniunii Europene (UE) sunt obligate sa respecte atat valorile democratice si statul...

Franta a indemnat Guvernul din Romania, unde au inceput dezbaterile in vederea destituirii presedintelui, "sa respecte valorile democratice si statul de drept", a anuntat joi Ministerul francez de Externe.

"Toate statele membre ale Uniunii Europene (UE) sunt obligate sa respecte atat valorile democratice si statul de drept, cat si echilibrul puterilor in cadrul institutiilor lor", a declarat intr-o conferinta de presa Bernard Valero, purtatorul de cuvant al ministerului, raspunzand unei intrebari despre lipsa de reactie a Parisului fata de evenimentele din Romania.

"Romanilor le revine (rolul) sa se pronunte asupra procedurilor in curs", s-a limitat sa precizeze purtatorul de cuvant, pe aceasta tema, noteaza Mediafax.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/parisul-indeamna-executivul-de-la-bucuresti-sa-respecte-statul-de-drept-78256

Citit 2388 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top