Numeroase familii bogate parasesc Franta, de frica impozitelor lui Hollande

Initiativele recente ale Guvernului de la Paris in ceea ce priveste impozitele determina multe familii bogate din Franta sa ia hotararea de a parasi tara.

Initiativele recente ale Guvernului de la Paris in ceea ce priveste impozitele determina multe familii bogate din Franta sa ia hotararea de a parasi tara.

"Decizia unui numar important de familii franceze bogate de a parasi tara, din cauza initiativelor anuntate de noul guvern, explica recenta crestere a pietei imobiliare", a anuntat prestigioasa agentie imobiliara Sotheby's International Realty France, citata de Le matin.

"Faptul ca noi am vandut mai mult de 100 de proprietati de lux, cu un pret mediu de 1,7 milioane de euro, intre aprilie si iunie, demonstreaza ca piata imobiliara se mentine, chiar si in aceasta perioada dificila", a comunicat Alexander Kraft, presedintele acestei companii, care nu a dorit insa sa precizeze numarul exact al familiilor despre care are informatii ca doresc sa plece din Franta.

Potrivit reformei fiscale a guvernului actual francez care se urmareste a fi implementata din toamna anului 2012, bogatii vor trebui sa transfere statului, sub forma de impozit, o cota generoasa din venituri. Tot ceea ce depaseste ca venit un milion de euro anual va fi impozitat cu 75%. In plus, fiscalitatea va apasa greu si in cazul marilor mosteniri si donatii.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/impozit/impozit-venit/numeroase-familii-bogate-parasesc-franta-de-frica-impozitelor-lui-hollande-1179105

Citit 2129 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top