Franta adopta rectificarea bugetului pe 2012 si ingroapa masurile lui Sarkozy

Deputatii francezi au votat in cursul noptii de joi spre vineri, dupa patru zile de dezbateri, rectificarea bugetului pe 2012, care marcheaza ''ingroparea'' unor masuri emblematice ale fostului presedinte de dreapta Nicolas Sarkozy, precum cele referitoare la TVA-ul social si exonerarea fiscala a orelor...

Prima lege bugetara din mandatul de cinci ani al presedintelui socialist Francois Hollande, acest proiect de rectificare a finantelor prevede o crestere a impozitelor cu 7,2 miliarde de euro si o ''inghetare'' suplimentara de cheltuieli de 1,5 miliarde de euro, potrivit Agerpres.


Deputatii au dezbatut timp de trei zile desfiintarea TVA-ului social si incetarea exonerarilor sociale si fiscale legate de orele suplimentare, doua promisiuni de campanie ale candidatului socialist Hollande. 

Printre masurile votate se mai numara: contributia exceptionala pe avere, inasprirea drepturilor de succesiune, taxa pe stocurile petroliere, cresterea impozitului forfetar social, care ajunge la 20 %, TVA pe carte si spectacol, la 5,5 %, desfiintarea francizei medicale de 30 de euro pentru ajutorul medical de stat.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/franta-adopta-rectificarea-bugetului-pe-2012-si-ingroapa-masurile-lui-sarkozy-78781

Citit 1985 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top