Franta si Germania se angajeaza sa faca tot posibilul pentru a apara zona euro

Franta si Germania sunt decise sa faca "tot ce este posibil pentru a apara zone euro", au declarat, vineri, intr-un comunicat comun, presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Liderii celor mai mari doua economii ale zonei euro au afirmat ca este nevoie de colaborarea...

Liderii celor mai mari două economii ale zonei euro au afirmat că este nevoie de colaborarea statelor membre şi a instituţiilor europene "în aria de expertiză a acestora".

"Germania şi Franţa sunt puternic angajate în privinţa integrităţii zonei euro", se arată în comunicat.

Ambele ţări au cerut implementarea rapidă a deciziilor luate la summit-ul liderilor europeni de la sfârşitul lunii iunie.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/franta-si-germania-se-angajeaza-sa-faca-tot-posibilul-pentru-a-apara-zona-euro-79000

Citit 2063 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top