Scandal sexual la naţionala de fotbal a Franţei

Scandal sexual la naţionala de fotbal a Franţei

Jucătorii francezi de fotbal Franck Ribéry şi Karim Benzema, plus alţi şapte suspecţi vor fi judecaţi de un tribunal corecţional. Ei sunt acuzaţi că au solicitat serviciile unei prostituate minore. E vorba de mult-mediatizatul scandal "Zahia", după numele respectivei tinere, scandal care a pătat imaginea naţionalei franceze de fotbal înaintea Mondialului din 2010 din Africa de Sud.

Avocaţii lui Benzema, atacant la Real Madrid şi al lui Ribéry, vedetă la Bayern München, evocă o "formă de încrâncenare" împotriva clienţilor lor respectivi. E adevărat că în noiembrie anul trecut, Parchetul din Paris ceruse abandonarea urmăririlor judiciare, estimând că cei doi fotbalişti ignorau vârsta Zahiei, când i-au solicitat serviciile.

Prostituata a afirmat anchetatorilor că a întreţinut raporturi tarifate cu Ribéry şi Benzema, pe când avea doar 16 ani, dar că nu le-ar fi spus fotbaliştilor câţi ani are. A întreţine relaţii sexuale cu o minoră prostituată este pasibil în Franţa cu trei ani de închisoare şi o amendă de 45 de mii de euro.

Parchetul, ca şi jucătorii incriminaţi pot face acum recurs, denunţând decizia judecătorului, care vrea să-i aducă în faţa tribunalului corecţional.

De partea ei, Zahia a devenit celebră după declanşarea acestui scandal, acum doi ani. S-a lăsat de vechea ei meserie şi şi-a lansat cu mare succes o linie de lenjerie, devenind totodată noul idol al celebrului fotograf şi creator de modă Karl Lagerfeld.

Citeste tot articolul:  http://www.rfi.ro/articol/stiri/sport/scandal-sexual-nationala-fotbal-frantei

Citit 3814 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top