​Financial Digest Oglinda oglinjoara, care a fost cea mai mare hiperinflatie din lume?

Cat de eficienta este educatia in vremuri de recesiune? Un foarte interesant raport despre joburi si crize. Grecia cere un ragaz ca sa taie iar in carne vie, dar asta nu mai mira pe nimeni. Grecia se salveaza printr-o schema Ponzi care pana la urma se va opri. "De data asta cerem timp, nu bani", spune Samaras.

Au aparut primele dovezi in privinta relatiei RBS -Iran. Probabil, Statul le va lua niste bani si ii va suna data viitoare cand va avea nevoie de fonduri. Infama hiperinflație din Germania anilor 1922-1923 este abia a cincea ca "magnitudine", se arata intr-un foarte foarte bun studiu al Institutului Cato despre care ar merita scris separat. Cea mai mare hiperinflatie din lume este cea din Ungaria din iulie 1946, cand preturile se dublau la fiecare 15 ore. Cea mai veche hiperinflatie- 1795-1796, din Franta.


Pe cine mai sperie fantoma Legii Glass-Steagall? Bula din China s-ar putea sparge in curand, avertizeaza un viceguvernator al bancii Nationale a Japoniei. Spania ar putea apela pana la mijlocul lunii septembrie la un nou ajutor financiar. Experienta elena pare deja un drum batatorit...Daca va intereseaza cele 4 motive pentru care pietele devin reziliente la criza din Europa, vi le spune un analist de la Nomura, aici. Zona euro nu poate continua in aceasta forma, cu actualul numar de state, avertizeaza Hans-Werner Sinn,presedintele institutului german IFO.
Bogatasii chinezi incep sa-si paraseasca tara, poporul. Securities and Exchange Commission va acorda primul bonus de 50.000 de dolari unui "whistleblower"

Citeste tot articolul:  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-13071621-financial-digest-oglinda-oglinjoara-care-fost-cea-mai-mare-hiperinflatie-din-lume-buna-educatia-vreme-recesiune-schema-ponzi-dupa-care-salveaza-grecia-termina.htm

Citit 4468 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top