Afla cum va sprijini Franta finantarea IMM

François Hollande a anuntat astazi crearea iminenta a Bancii Publice pentru Investitii (BPI), institutie cheie pentru noul guvern. Desi, initial, Paris-ul miza pe operationalitatea acesteia in ianuarie 2013, in luna iulie termenul a fost devansat pentru toamna. Se pare insa ca autoritatile......

François Hollande a anuntat astazi crearea iminenta a Bancii Publice pentru Investitii (BPI), institutie cheie pentru noul guvern. Desi, initial, Paris-ul miza pe operationalitatea acesteia in ianuarie 2013, in luna iulie termenul a fost devansat pentru toamna. Se pare insa ca autoritatile franceze se grabesc, revenind acum cu noi precizai: „Banca va fi gata in cateva zile.

”O banca publica de investitii va fi creata in zilele urmatoare”, a declarat François Hollande intr-un dicurs tinut la Châlons-sur-Champagne (Marne), in cadrul caruia a promis o mobilizare generala pentru relansarea cresterii economice.

BPI va fi creata, in special, pentru rezolvarea dificultatilor financiare ale intreprinderilor mici si mijlocii, urmand sa fie organizata sub forma unui „Ghiseu unic” in fiecare regiune a Frantei. Institutia va reprezenta si o profunda reorganizare a diverselor mijloace de finantare publica din sfera de activitate a Caisse des dépôts, institutia publica destinata sa realizeze investitii pe termen lung in obiective de interes general si in dezvoltarea economica a statului francez.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_82372/afla-cum-va-sprijini-franta-finantarea-imm.html

Citit 2190 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top