Angelina Jolie si Brad Pitt si-au mai cumparat un domeniu in Franta

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt au cumparat un domeniu situat nu departe de castelul Miraval, pe care il poseda din 2008. O noua achizitie care i-a amuzat pe ziaristii francezi. Toata vara s-a vorbit despre o iminenta nunta dintre Jolie si...

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt au cumparat un domeniu situat nu departe de castelul Miraval, pe care il poseda din 2008. O noua achizitie care i-a amuzat pe ziaristii francezi.

Toata vara s-a vorbit despre o iminenta nunta dintre Jolie si Pitt, speculatiile curgand in legatura cu locatia asteptatului eveniment. Este adevarat, cele doua vedete hollywoodiene au vizitat mai multe regiuni din Franta, dar nu pentru a gasi locul ideal pentru respectiva ceremonie, ci pentru noi achizitii imobiliare.

Deja proprietari ai unui castel din regiunea Var, pentru care au platit 44 de milioane de euro in 2008, Brad si Angelia au intrat acum in posesia unui domeniu situat la numai cativa kilometri de Miraval. Este vorba despre o casa de piatra plasata in mijlocul padurii.

Potrivit diferitelor informatii obtinute de la omenii din partea locului, „respectivul domeniu este accesibil numai pe cai care pornesc de la Miraval, unde locuieste cuplul”. Fireste, multi s-au intrebat in legatura cu scopul acestei investitii.

„Probabil aici va fi gazduit George Clooney, care pare ca-si doreste sa se instaleze in Franta”, au glumit ziaristi francezi. Oricum, lucrarile de modernizare a casei de la Miraval, estimate la 10 milioane de euro, sunt in plina desfasurare. Brad si Jolie vor insa mai mult.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_82612/angelina-jolie-si-brad-pitt-si-au-mai-cumparat-un-domeniu-in-franta.html

Citit 1979 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top