Peugeot si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier al celor mai mari companii franceze

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60% in ultimele 12 luni, transmite Bloomberg.

Peugeot va fi inlocuit in indice de grupul Solvay, incepand din 24 septembrie, a anuntat operatorul bursier NYSE Euronext intr-un comunicat. Purtatorul de cuvant al PSA Jean-Baptiste Mounier a refuzat sa comenteze informatiile.

"Peugeot este deja de cateva trimestre veriga slaba a indicelui. Situatia reflecta faptul ca Peugeot a distrus, din pacate, valoarea care revenea actionarilor", comenteaza pentru Bloomberg analistul Christophe Wakim de la Exane BNP Paribas.

Citeste tot articolul:  http://www.newschannel.ro/stiri/peugeot-si-a-pierdut-locul-in-componenta-indicelui-bursier-al-celor-mai-mari-companii-franceze

Citit 1988 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top