Franta, in recesiune in trimestrul trei

Economia Frantei va intra in recesiune, in al treilea trimestru din acest an, inregistrand o scadere de 0,1 la suta, potrivit estimarilor bancii nationale.

Pentru luna august, Banca Nationala a Frantei estimeaza o crestere de trei puncte a indicatorului activitatii mediului de afaceri, pana la 93 de puncte, in timp ce indicele serviciilor a urcat cu un punct, la 91, relateaza Reuters, citata de Le Figaro.

Recent, presedintele Francois Hollande a nuntat revizuirea in scadere a cresterii economice pentru 2013, de la 1,2 la suta la 0,8%.

Oficialii bancii centrale franceze au subliniat "evolutia mai favorabila a productiei, dupa corectiile sezoniere, mai aes in industria chimica si cea farmaceutica".

Potrivit raportului bancii nationale, comenzile din industrie au scazut usor, in timp ce stocurile s-au micsorat, iar preturile s-au majorat, din cauza scumpirii materiilor prime.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/economie/recesiune/franta-in-recesiune-in-trimestrul-trei-1189232

Citit 2046 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top