Supraimpozitarea veniturilor cu 75% va include si pensiile mari

Ministrul francez al Muncii, Michel Sapin, a declarat luni ca supraimpozitarea veniturilor cu 75% va include si pensiile mari, dar vor fi excluse persoanele care au pensii mici, informeaza Les Echos.

Ministrul francez al Muncii, Michel Sapin, a declarat luni ca supraimpozitarea veniturilor cu 75% va include si pensiile mari, dar vor fi excluse persoanele care au pensii mici, informeaza Les Echos.

Suprataxarea cu 75% a veniturilor se va aplica de asemenea si veniturilor pensionarilor, a declarat luni dimineata ministrul francez al Muncii, Michel Sapin.

"Nu se pune problema taxarii cu 700 de euro a unei persoane sarace care traieste cu pensia minima sau cu 1000 sau 1200 de euro, si care a muncit toata viata", a spus ministrul pentru postul de radio Classique.

Insa "exista pensionari extrem de bogati" care "castiga mult, mult mai mult decat oamenii in activitate", a afirmat Sapin. Asadar, "pentru acestia, pare normal sa existe taxe de aceeasi natura cu cele platite de salariati", a adaugat el.

"Unii pensionari castiga mai mult de un milion pe an, ca si salariatii - ei nu sunt foarte numerosi - cei care castiga peste un milion pe an".

"Acestia vor fi afectati in aceeasi maniera, cu o rata de 75%, care va fi propusa in proiectul de lege a Finantelor", a precizat Sapin, fara a mentiona insa pragul de venituri pentru pensionari, evocand doar "justitia sociala".

Citeste tot articolul:  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-13240014-franta-supraimpozitarea-veniturilor-75-include-pensiile-mari.htm

Citit 2196 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top