Discutiile pentru uniunea bancara a zonei euro au intrat in dificultati serioase

Discutiile pentru uniunea bancara a zonei euro au intrat in dificultati serioase, provocand indoieli ca Franta, Germania, dar si tarile din afara zonei euro pot conveni pana la sfarsitul acestui an asupra proiectului pentru supravegherea unica a bancilor. Ministrii de Finante europeni si-au exprimat sambata, in Cipru,...

Discutiile pentru uniunea bancara a zonei euro au intrat in dificultati serioase, provocand indoieli ca Franta, Germania, dar si tarile din afara zonei euro pot conveni pana la sfarsitul acestui an asupra proiectului pentru supravegherea unica a bancilor.

Ministrii de Finante europeni si-au exprimat sambata, in Cipru, dezacordul fata de propunerea Comisiei Europene de supraveghere a bancilor, primul pas catre sustinerea comuna a bancilor din zona euro, transmite Financial Times, citat de Mediafax.   

Reprezentantii Germaniei, Suediei, Poloniei si Olandei au cerut un calendar mai realist al negocierilor pentru rezolvarea problemelor, sugerand ca discutiile sa aiba loc in 2013.   

Ministrul suedez de Finante, Anders Borg, a spus ca "este de neacceptat" obiectivul unui acord pana la sfarsitul acestui an.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/discutiile-pentru-uniunea-bancara-a-zonei-euro-au-intrat-in-dificultati-serioase-80907

Citit 1963 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top