Biblioteca de carti electronice pentru tablete Kindle, lansata de Amazon in Europa

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va lansa in aceasta luna, in Franta, Germania si Marea britanie, o biblioteca de unde utilizatorii de tablete Kindle vor putea sa imprumute carti in format electronic.

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va lansa in aceasta luna, in Franta, Germania si Marea britanie, o biblioteca de unde utilizatorii de tablete Kindle vor putea sa imprumute carti in format electronic.

Anuntul a fost facut joi de retailerul online american Amazon, care continua astfel o initiativa lansata in Statele Unite ale Americii in noiembrie 2011, informeaza AFP.

"Intre cele peste 200.000 de carti electronice disponibile in biblioteca Amazon se regasesc mii de titluri in limbile franceza, germana si engleza, dar si cele sapte volume ale seriei "Harry Potter", in engleza, franceza, italiana, germana si spaniola", potrivit anuntului Amazon.

Serviciul de imprumutare a cartilor electronice poarta numele "Prime". Abonatii la biblioteca Amazon pot imprumuta gratuit un titlu pe luna, fara a li se impune o limita a duratei de returnare a respectivei carti. Totodata, autorii cartilor din biblioteca Amazon vor primi in fiecare luna o suma de bani de la retailerul online.

Sistemul acesta de imprumut functioneaza deja din noiembrie 2011 in Statele Unite ale Americii si autorii cartilor din catalogul bibliotecii Amazon primeau, in luna septembrie, de la retailerul online o suma de 2,29 dolari la fiecare imprumut.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/tableta/biblioteca-de-carti-electronice-pentru-tablete-kindle-lansata-de-amazon-in-europa-1195547

Citit 2379 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top