Cannabisul divizează societatea franceză

Cannabisul divizează societatea franceză

Chestiunea cannabisului provoacă noi agitaţii politice în Franţa. Ministrul francez al Educaţiei, Vincent Peillon, s-a pronunţat duminică seară în favoarea unei dezbateri asupra depenalizării consumului de cannabis, estimând că e vorba de o "problemă majoră".

Luarea de poziţie a fost deîndată criticată de Opoziţia de dreapta, dar şi de şeful Guvernului, ştiut fiind că atât Jean-Marc Ayrault, cât şi preşedintele François Hollande sunt ostili depenalizării marijuanei. Polemica era însă deja lansată, punând în dificultate din nou Guvernul socialist şi scoţând în evidenţă divergenţele de opinie existente în rândul majorităţii parlamentare în această chestiune. Care au fost reacţiile politice după propunerea făcută de ministrul Educaţiei?

Pro sau contra legalizării cannabisului?

Ascultă 

Citeste tot articolul:  http://www.rfi.ro/articol/asculta-rfi-ro/cannabisul-divizeaza-societatea-franceza

Citit 4708 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top