Francezii de la GDF Suez cumpara curent de la Hidroelectrica

Compania GDF Suez Energy Romania, controlata de GDF Suez din Franta, a castigat o prima licitatie din cele peste 40 pe care Hidroelectrica le deruleaza pe bursa de energie pentru vanzarea unor pachete de electricitate.  Francezii cumpara 43.800 de MWh......

Compania GDF Suez Energy Romania, controlata de GDF Suez din Franta, a castigat o prima licitatie din cele peste 40 pe care Hidroelectrica le deruleaza pe bursa de energie pentru vanzarea unor pachete de electricitate. 

Francezii cumpara 43.800 de MWh la un pret de 221 lei/MWh. Licitatia a inceput de la 220 lei/MWh iar singurii competitori din aceasta prima licitatie au fost nemtii de la E.ON.

Hidroelectrica
a inceput azi maratonul licitatiilor pe bursa de energie OPCOM, ce va dura 5 zile si care va incerca sa vanda 1,7 TWh, adica 10% din productia de curent dintr-un an normal. 

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_86556/francezii-de-la-gdf-suez-cumpara-curent-de-la-hidroelectrica.html

Citit 2217 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top