•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Vanzarile Dacia din Franta s-au prabusit in octombrie

Vanzarile de masini Dacia in Franta au inregistrat un declin important, in octombrie, potrivit Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA)....

Vanzarile de masini Dacia in Franta au inregistrat un declin important, in octombrie, potrivit Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).

Astfel, au fost inmatriculate 6.626 de autoturisme noi ale constructorului roman, in scadere cu 22,6%, comparativ cu perioada similara din 2011.

CCFA a anuntat ca, in primele zece luni din 2012, Dacia a vandut 67.454 unitati, mai putin cu 5,1% fata de 71.084 vehicule comercializate in perioada ianuarie-octombrie din 2011.

Potrivit CCFA, declinul Dacia din Franta se inscrie in trendul general al pietei auto din Hexagon. Vanzarile de masini noi au inregistrat, luna trecuta, o scadere de 7,8%, comparativ cu perioada similara din 2011, pana la 162.411 unitati.

In octombrie, vanzarile PSA Peugeot Citroen au scazut cu 5%, la 50.298 unitati, iar grupul Renault a avut un declin de 26,4%, pana la 36.008 unitati.

In primele zece luni din 2012, piata auto franceza a inregistrat o scadere de 13,3% a vanzarilor de masini noi, pana la 1,593 milioane de unitati, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.

In randul producatorilor auto francezi, intre ianuarie si octombrie 2012, vanzarile PSA Peugeot Citroen au scazut cu 17,2%, la 488.602 unitati, iar vanzarile grupului Renault au inregistrat un declin de 20,5%, pana la 362.356 unitati.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/dacia/vanzari/vanzarile-dacia-din-franta-s-au-prabusit-in-octombrie-1199348

Citit 2488 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top