Cinci romani morti intr-un accident grav produs in Franta

Cinci barbati de nationalitate româna au murit sâmbata dimineata într-un accident rutier în regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, în care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, relateaza France Presse.   Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a...

Cinci bărbaţi de naţionalitate română au murit sâmbătă dimineaţă într-un accident rutier în regiunea Gironde din sud-vestul Franţei, în care au fost implicate un autoturism şi un camion de mare tonaj, relatează France Presse.

 

Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a explodat, ceea ce a făcut ca acesta să intre în autoturismul în care se aflau românii. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 05:00, pe autostrada A660, au precizat serviciile de pompieri din Gironde, potrivit realitatea.net

Vom reveni cu amănunte

Este al doilea accident grav cu români în străinătate. Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie, în 23 iunie. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa 18 persoane, iar alte 29 au fost rănite. Răniţii au fost aduşi în România în 25 iunie, cu două aeronave militare, şi internaţi la spitalele Universitar, Floreasca, Elias şi Bagdasar-Arseni.

Parchetul instanţei supreme face o anchetă în cazul accidentului, sesizându-se din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Secţia de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut sprijinul autorităţilor din Muntenegru în acest caz.

Anchetatorii muntenegreni au stabilit că autocarul se deplasa cu o viteză de 80 de kilometri pe oră, de două ori mai mare decât limita admisă pentru acest sector de drum, potrivit datelor înregistrate de tahograf, citate de presa locală.

 

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/cinci-romani-morti-intr-un-accident-grav-produs-in-franta--16198.html

Citit 3541 ori
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top