Marți, 27 August 2013 20:07

RECITAL - Horaţiu Mălăele prezinta "Sunt un orb"

ICR Paris celebrează Ziua Limbii Române la Paris prin organizarea recitalului "Sunt un orb", în interpretarea maestrului Horaţiu Mălăele, în Sala Bizantină a Palatului Béhague, în data de 31 august 2013.

Salle Byzantine - Palais de Béhague
Ambassade de Roumanie
123 rue Saint-Dominique 75007 Paris

Recital extraordinar Horaţiu Mălăele
"Sunt un orb"

Sâmbata 31 august, 20:00

"Sunt un orb" este un recital de poezie în care maestrul Horaţiu Mălăele recită, pe un fond muzical discret, din poeţi români precum Nichita Stănescu, Adrian Păunescu sau Emil Brumaru. 

Proiectul contribuie la promovarea limbii române în Franţa şi la facilitarea contactului dintre publicul francez şi unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai teatrului românesc.

Rezervari la 01 47 05 15 31.

Site Oficial: http://www.icr.ro/recitalhoratiumalaele_ro

Citit 3332 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2013 20:24
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top